Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Pauzeren
Op het moment dat de filmtheaters moeten sluiten vanwege een lockdown, wordt het mogelijk om je lidmaatschap tijdelijk te pauzeren. Je regelt dat eenvoudig via Mijn Cineville. Log hiervoor in bij je account, ga vervolgens naar het tabblad 'Mijn Cinevillepas' en klik op de knop 'Beheer je lidmaatschap'. Door te kiezen voor de pauzestand betaal je tijdelijk niets, zolang de filmtheaters gesloten zijn. Wanneer de theaters weer open mogen, zetten we je lidmaatschap weer op actief.

Als je nu pauzeert brengen we vanaf 1 april 2021 geen nieuwe kosten in rekening. Op het moment dat de theaters weer open mogen, wordt je lidmaatschap automatisch geheractiveerd. 

Opzeggen
Wil je liever opzeggen? Een lidmaatschap kan worden opgezegd, rekening houdend met de minimale lidmaatschapsperiode van vier volledige betaalde kalendermaanden. De opzegtermijn is minimaal één volledige kalendermaand, waarbij geldt dat het lidmaatschap afloopt op de laatste dag van de volgende kalendermaand. Voorbeeld: een Cineviller zegt zijn pas op 19 september op, dan zal de pas geldig zijn t/m 31 oktober. 

Om op te zeggen log je in bij je account, ga vervolgens naar het tabblad ' Mijn Cinevillepas' en klik op de knop 'Beheer je lidmaatschap'. Je ziet vervolgens je actieve lidmaatschap onder je gegevens staan. Hier kun je een einddatum voor je lidmaatschap aangeven via het knopje 'Opzeggen'. 

Wil je niet betalen voor de komende weken omdat de filmtheaters gesloten zijn, dan kan je het beste je lidmaatschap tijdelijk pauzeren.

Let op: je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging met daarin de einddatum van je lidmaatschap. Ontvang je geen bevestiging? Stuur dan een mailtje naar klantenservice@cineville.nl.

Steun voor de filmtheaters
Je lidmaatschap is een geweldig steuntje in de rug voor álle Cineville-theaters. 90 procent van je abonnementsgeld gaat naar hen en dankzij iedereen die Cineviller is of is gebleven, ontvangen zij in deze moeilijke maanden iets extra's. Door je lidmaatschap door te laten lopen steun je dus de hele sector. Als betalend Cineville-lid heb je ook toegang tot onze online filmzaal, Vitamine Cineville. Op ons online platform staan inmiddels meer dan 170 titels om thuis in bed of op de bank te bekijken. 

Nog geen antwoord op je vraag? Neem contact met ons op Neem contact met ons op