Hoe zet ik mijn lidmaatschap stop?

Definitief stopzetten
Wil je je lidmaatschap definitief stopzetten? Dat vinden we heel jammer! Hou dan rekening met de minimale lidmaatschapsperiode van vier volledig betaalde kalendermaanden. De opzegtermijn is minimaal één volledige kalendermaand, waarbij geldt dat het lidmaatschap afloopt op de laatste dag van de volgende kalendermaand. Als je je lidmaatschap bijvoorbeeld op 22 september stopzet, zal het lidmaatschap op 31 oktober worden beëindigd.

Om je lidmaatschap stop te zetten, log je in bij je MijnCineville-account via de website (niet mogelijk in de app) en ga je vervolgens naar 'Mijn Cinevillepas'. Klik dan op de knop 'Beheer je lidmaatschap.' Je ziet vervolgens je actieve lidmaatschap onder je gegevens staan. Hier kun je een einddatum voor je lidmaatschap aangeven via het knopje 'Opzeggen'. Let op: je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging met daarin de einddatum van je lidmaatschap. Ontvang je geen bevestiging? Dan is je opzegging misschien niet goed gelukt. Stuur dan een mailtje naar klantenservice@cineville.nl.

Help! Het lukt niet!
Brengt de knop 'Beheer je lidmaatschap' je niet naar de pagina met het overzicht van je lidmaatschap, maar naar de pagina Mijn Profiel? Dan is je (huidige, actieve) Cinevillepas waarschijnlijk niet gekoppeld aan je account. Op de pagina 'Mijn Cinevillepas' kun je je Cinevillepas aan je account koppelen.


Tijdelijk stopzetten
Het is mogelijk om je Cinevillepas tijdelijk stop te zetten, met inachtneming van een maand opzegtermijn en voor maximaal 6 maanden. Je zet je Cinevillepas stop op de reguliere manier via Mijn Cineville. Log hiervoor in bij je account, ga vervolgens naar het tabblad 'Mijn Cinevillepas' en klik op de knop 'Beheer je lidmaatschap'. Je ziet vervolgens je actieve lidmaatschap onder je gegevens staan. Hier kun je een einddatum voor je lidmaatschap instellen via het knopje 'Opzeggen'.

Je kunt je lidmaatschap vervolgens binnen 6 maanden weer activeren. Zo kan je stopzetting ook een tijdelijke onderbreking zijn. Het activeren is kosteloos en kun je doen via je Mijn Cineville-account door onder 'Beheer je lidmaatschap' op het knopje 'heractiveren' te klikken. Je gaat het lidmaatschap opnieuw aan voor minimaal vier volledige kalendermaanden.