Tot wanneer is mijn Cinevillepas geldig?

Geldigheid
De Cinevillepas is geldig tot je besluit deze stop te zetten. Je kunt stopzetten wanneer je wilt, met inachtneming van de opzegtermijn van een maand. Wel geldt er een minimale lidmaatschapsperiode van vier betaalde maanden. Je kunt je pas stopzetten of de einddatum van je lidmaatschap wijzigen via Mijn Cineville.

Mijn Cineville
Log hiervoor in bij je account, ga vervolgens naar het tabblad 'Mijn Cinevillepas' en klik op de knop 'Beheer je lidmaatschap'. Je ziet vervolgens je actieve lidmaatschap onder je gegevens staan. Hier kun je een einddatum voor je lidmaatschap aangeven via het knopje 'Opzeggen'. Je kunt ook een verzoek tot het stopzetten van je lidmaatschap sturen naar klantenservice@cineville.nl. Wij zullen je opzegging dan binnen 24 uur verwerken.

Belangrijk!
Je dient altijd een bevestiging van je beƫindiging te ontvangen, ook als je je lidmaatschap zelf stopzet via je Mijn Cineville account. Ontvang je geen bevestiging, dan is verzoek tot stopzetten waarschijnlijk niet verwerkt en dus niet geldig. Je kunt in dit geval het beste contact opnemen met klantenservice@cineville.nl.