Is het mogelijk mijn Cinevillepas tijdelijk stop te zetten?

We hebben geen speciale pauze-functie, maar het is wel mogelijk om je Cinevillepas tijdelijk stop te zetten, met inachtneming van een maand opzegtermijn en voor maximaal 6 maanden. Tijdelijk stopzetten als je nog in de minimum termijn van vier volledige kalendermaanden zit, kan helaas niet.

Je zet je Cinevillepas stop op de reguliere manier via Mijn Cineville. Log hiervoor in bij je account, ga vervolgens naar het tabblad 'Mijn Cinevillepas' en klik op de knop 'Beheer je lidmaatschap'. Je ziet vervolgens je actieve lidmaatschap onder je gegevens staan. Hier kun je een einddatum voor je lidmaatschap instellen via het knopje 'Opzeggen'.

Je kunt je lidmaatschap vervolgens binnen 6 maanden weer activeren. Zo kan je stopzetting ook een tijdelijke onderbreking zijn. Het activeren is kosteloos en kun je doen via je Mijn Cineville-account door onder 'Beheer je lidmaatschap' op het knopje 'heractiveren' te klikken. Je gaat het lidmaatschap opnieuw aan voor minimaal vier volledige kalendermaanden.

Als je lidmaatschap langer dan 6 maanden geleden is geëindigd en je weer bij de club wil, kun je een nieuw lidmaatschap afsluiten, dat doe je hier. We verwijderen na 180 dagen je persoonsgegevens uit privacy-overwegingen, zie ook ons Privacy Statement. Daarom kun je na die termijn je lidmaatschap niet meer activeren.

Help! Het lukt niet!
Heb je nog geen Mijn Cineville-account? Je kunt er op deze pagina eentje aanmaken.

Zie je de knop met 'Beheer je lidmaatschap' niet staan? Waarschijnlijk is je Cinevillepas dan nog niet gekoppeld aan je Mijn Cineville-account. Op de pagina 'Mijn Cinevillepas' kun je je Cinevillepas aan je account koppelen.

Zie je op de pagina 'Beheer je lidmaatschap' alleen de optie staan om je lidmaatschap te heractiveren? Waarschijnlijk is er dan nog een oude Cinevillepas met een inactief lidmaatschap aan je account gekoppeld. Je kunt op de pagina 'Mijn Cinevillepas' de oude pas ontkoppelen en de nieuwe pas koppelen.