Hoe geef ik een Cinevillepas cadeau?

Wat leuk dat je overweegt een Cinevillepas cadeau te geven!

Op de bestelpagina kies je voor Geef 'm cadeau. Je vult vervolgens de gegevens in van degene aan wie je de pas cadeau geeft: een naam, geboortedatum, e-mailadres en pasfoto van de gelukkige ontvanger zijn voldoende. Je kunt de pas op je eigen adres, maar ook direct op het adres van de ontvanger laten bezorgen. De Cineville-cadeaupas pakken we extra feestelijk in, en we zorgen er natuurlijk voor dat het een verrassing blijft. De bevestigingsmail voor de pas wordt dus aan de cadeau-gever gestuurd, niet aan de ontvanger.

Je kunt de startdatum voor het lidmaatschap zelf kiezen en je kunt eventueel ook vast een einddatum instellen. Als je geen einddatum instelt, dan wordt het lidmaatschap iedere maand automatisch verlengd.

Na betaling van de eerste termijn per iDEAL zal er aan het begin van elke maand vervolgens €22,50 / €18,50 worden geïncasseerd.

De bevestiging van je bestelling ontvang je op je eigen e-mailadres. Afhankelijk van de startdatum die je hebt gekozen, sturen we ook een tijdelijke Cinevillepas mee die de ontvanger kan gebruiken tot de definitieve Cinevillepas binnen is.

Let op:

De Cinevillepas heeft een minimale lidmaatschapsperiode van 4 betaalde maanden en is geldig tot wederopzegging. Als de ontvanger het lidmaatschap later graag zelf wil voortzetten, dan kan dat via Mijn Cineville. Tien dagen voor de einddatum van het lidmaatschap sturen we de ontvanger een mailtje met de benodigde informatie.