Hoe verloopt de betaling?

Bij aanschaf van de Cinevillepas betaal je de eerste termijn vooruit. Je betaalt online door middel van iDeal of aan de kassa van het filmtheater waar je de Cinevillepas hebt besteld. iDeal ondersteunt betaling via ASN, ABN Amro, Friesland Bank, Regiobank, SNS, Rabobank, ING, Van Lanschot en Triodos. Als je de Cinevillepas online aanvraagt brengen wij eenmalig €0,50 iDeal-transactiekosten in rekening.

Na het betalen van de eerste termijn ontvang je per mail een tijdelijke Cinevillepas, die je direct kunt gebruiken om voorstellingen te bezoeken. Binnen 10 werkdagen ontvang je van ons jouw definitieve Cinevillepas.

Na de eerste maand verloopt betaling door middel van automatische incasso. Als de betaling niet van je rekening afgeschreven kan worden, ontvang je een herinnering met instructies om de betaling alsnog te voldoen. Als we alsnog geen betaling ontvangen, wordt de Cinevillepas automatisch gedeactiveerd. Zodra de betaling door ons is ontvangen activeren we je pas doorgaans binnen drie werkdagen opnieuw. 

Nog geen antwoord op je vraag? Neem contact met ons op Neem contact met ons op