Kan ik met mijn Cinevillepas online filmkaartjes reserveren?

Reserveren via de filmagenda
Bij de meeste filmtheaters kan je vooraf een kaartje reserveren. Als je in onze agenda een voorstelling kiest en vervolgens op de filmpagina aan de rechterkant onder 'Draaitijden' kijkt, zie je bij de meeste voorstellingen een 'Direct reserveren' knop. Deze leidt je naar het reserveersysteem van het betreffende filmtheater.

Op de website van het filmtheater kan je bij het bestellen van kaarten aangeven dat je een Cinevillepas hebt. Dit bevestig je door je pasnummer in te vullen. 

Ophalen van je reservering
Belangrijk: voordat je naar de film kan, moet je reservering altijd eerst afhalen in het filmtheater.
Dit kan vanaf 90 minuten tot uiterlijk 30, 15 of soms 5 minuten voor het begin van de voorstelling. Per filmtheater kan de ophaaltijd verschillen: dat bepalen de filmtheaters zelf. Kijk goed in de bevestigingsmail welke tijd geldt voor jouw filmtheater. Als je je kaartje niet op tijd ophaalt dan komt je stoel te vervallen.

Maximum aantal reserveringen
Als Cineviller kan je maximaal 15 reserveringen tegelijk hebben. Zit je aan de maximum? Zodra je een kaartje ophaalt of een reservering annuleert, komt er weer ruimte voor een nieuwe.  

Controle bij het maken van de reservering
Bij het maken van de reservering wordt gecontroleerd of je een geldige pas hebt én of je niet al een andere reservering op hetzelfde tijdstip hebt. Als dat het geval is moet je eerst de andere reservering annuleren voordat je een nieuwe reservering kan maken.

Kan ik voor andere Cineville-leden reserveren?
Ja, het is mogelijk om voor andere Cinevillers te reserveren. Daarvoor heb je wel de pasnummers van je medebezoekers nodig. Ook kun je in dezelfde bestelling kaarten kopen voor bezoekers zonder pas, daarvoor betaal je dan via iDeal een bedrag.

Overzicht van reserveringen
Op cineville.nl vind je onder je Mijn Cineville-account een overzicht van je reserveringen. Dit overzicht is mogelijk nog niet helemaal compleet omdat niet alle filmtheaters gekoppeld zijn aan het reserveringssysteem van Cineville. In de toekomst zullen steeds meer filmtheaters aan het overzicht worden toegevoegd.