Hoe werkt de Cinevillepas?

Met de Cinevillepas kun je onbeperkt naar de film in 50 filmtheater in heel Nederland voor €17,50 (tot 30 jaar) of €21 (vanaf 30 jaar) per maand.

Bestellen
Je bestelt je Cinevillepas via cineville.nl/pas en rekent direct af voor de eerste periode. Daarna vinden de betalingen plaats via maandelijkse incasso's. Je lidmaatschap is altijd geldig voor onbepaalde tijd met een minimum van vier volledige kalendermaanden. Je krijgt na je bestelling direct een Tijdelijke Pas om te gebruiken totdat je echte fysieke pasje op de deurmat ligt.

Naar de film? Altijd even scannen!
In onze agenda zie je wat er allemaal draait in Cineville. Je kunt filteren op stad of je favoriete filmtheater(s) of bepaalde voorstellingen wel of niet tonen. Ga je naar de film? Laat voor je bezoek áltijd je Cinevillepas even scannen in het filmtheater, ook als je online al een ticket hebt gereserveerd. Als je pas niet is gescand, is je bezoek niet geregistreerd en loopt het theater de inkomsten mis. Afhankelijk van het filmtheater dat je bezoekt, kan je je pas laten scannen bij de kassa, bij een Cineville-ticketzuil of aan de zaal. 

Account
Het aanmaken van een online Mijn Cineville account is optioneel. Het aanmaken van een account doe je via onze website, wat je allemaal kunt zien en doen in je account lees je op Wat is Mijn Cineville?